Potrebujete kvalitetnega in zanesljivega izvajalca za suhomontažo?

Suhomontaža je najcenejša in najhitrejša izgradnja predvsem notranjih prostorov in velja za eno bolj enostavnih gradenj.  Suhomontaža je predvsem delo z mavčnimi ploščami na več načinov – najbolj so uporabni pri izgradnji mansarde  (podstrešja), predelnih sten, stenskih oblog in spuščenih stropov. Zelo veliko pa se z
mavčnimi ploščami izdelujejo razne dekoracije, ki nimajo omejitve, tako da lahko praktično naredimo vse, kar si zamislimo. Suhomontažna dela so okolju zelo prijazna in tudi izvedba od začetka pa do konca je zelo hitra, saj se dela s hitro sušečimi materiali, ki pa nam omogočijo tudi takojšnjo vselitev ali uporabo prostorov. S hkratno uporabo izolacije z mineralno volno postanejo prostori veliko bolj izolativni kot v kombinaciji z drugimi materiali.

V podjetju suhomontaža RBT se potrudimo, da naredimo suhomontažni izdelek zelo kvaliteten in ga po želji stranke končamo s slikopleskarskimi deli.  To pomeni, da smo združili suhomontažna dela z slikopleskarstvom.

Naj še omenimo, da ceno na predračunu obdržimo do konca in je ne višamo, razen v primeru, kadar naredimo kakšno dodatno delo.

Prednosti za suhomontažna dela:

  • Odlične lastnosti za gradnjo,
  • nižji stroški gradnje,
  • odličen doseg toplotne in zvočne izolacije,
  • možnosti oblikovanja so neskončni.

Izdelava mansarde

Izdelavo mansarde naredimo na kovinsko konstrukcijo, z željeno debelino izolacije, s parno zaporo in z mavčnimi ploščami. Zelo podobno se naredijo tudi spuščeni ravni stropovi.

Predelne stene

Odlično se lahko naredijo tudi predelne stene, katerih lastnosti so znatno boljše od drugih predelnih sten. Na zelo preprost način lahko vgradimo predelno steno različnih debelin, na katero lahko lahko dodamo okna in vrata različnih dimenzij, lahko pa tudi vgradimo drsna vrata, ki se vgradijo kar v steno. Predelno steno tudi izoliramo, če želimo pridobiti na zvočni izolaciji.

Stenske obloge

Izdelava stenske obloge je tudi zelo pogosta. Namesto ometov lahko mavčno ploščo pritrdimo direktno na steno z vijaki ali lepilom, lahko pa stenske obloge naredimo na konstrukcijo in dodamo lahko tudi toplotno izolacijo.